Blog    |    Nieuws    |    Contact

[BLOG] Glamour metallic

[BLOG] Glamour metallic

Metallic schoenen combineren: tips en tricks

Dat deze trend u laat stralen is duidelijk. Maar hoe kunt u er nu voor zorgen dat het niet té is en dat u uw mooie metallic schoenen op een leuke manier combineert met de rest van uw outfit?

Allereerst is het natuurlijk aan u wat u graag wilt dragen, maar voor de twijfelaar hebben we een drietal basistips. Zo hoeft u niet meer te dubben, maar kunt u uw nieuwe metallic schoenen met trots dragen.

 

Tip 1: Less is more

De eerste tip geldt voor veel opvallende modetrends.

Metallic is erg mooi en wordt direct de eyecatcher van uw outfit. En dit wilt u natuurlijk graag zo houden. Als u wilt dat uw metallic schoenen goed opvallen, is het de kunst om de rest van uw outfit zo rustig mogelijk te houden. Op die manier zorgt u ervoor dat uw schoenen er echt uitspringen.

Metallic schoenen combineren hoeft echter niet direct met donkere en effen kleuren. Ook opvallende kleuren kunnen goed. Metallic kan een hoop hebben en zal niet zo snel door gewone stoffen overtroffen worden. Een mooi voorbeeld hiervan laten we u verderop in dit artikel zien.

Alleen een combinatie met andere metallics kan ervoor zorgen dat het ene metallic item wegvalt tegen het ander. Om de kracht van deze glimmende trend te behouden, is het aan te raden om het binnen uw outfit op één metallic item te houden.

 

Tip 2: Niet alles is gou

Wanneer u aan metallic denkt, zijn de eerste kleuren die u waarschijnlijk te binnen schieten goud en zilver. Dit is niet zo gek, want dit zijn erg populaire (edel)metalen.

Als u echter eens iets anders wilt, is het ook leuk om naar andere kleuren te kijken.

Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de foto die bij deze tweede tip hoort. Door te kiezen voor een andere kleur dan goud en zilver, vergroot u het opvallende effect van metallic. Deze metallic schoenen combineren mooi door de aandacht bij deze bijzondere kleuren en materialen te houden.

Zo laat u uw schoenen stralen!

 

Tip 3: Zowel mat als glimmend

Wist u dat u naast een ruime (en verrassende) keuze in kleuren, ook uit verschillende maten van matheid kunt kiezen? Er zijn metallic schoenen met een matte afwerking, maar sommige metallics glimmen als een spiegel.

De keuze hiertussen hangt volledig af van uw eigen smaak. De matte schoenen zijn over het algemeen wat subtieler dan de sterk glimmende schoenen.

De verschillende metallic schoenen combineren hangt af van de gelegenheid. Zo worden sterk glimmende metallics sneller naar gelegenheden in de avond gedragen, maar zien we de matte metallics vaak overdag terugkeren.

 

Tip 4: De keuze is reuze

Tot slot willen we u laten zien dat er veel verschillende manieren zijn waarop metallic in de ontwerpen van schoenen verwerkt is. Waar de ene schoen volledig gehuld is in metallic, is het bij de andere een subtiel detail.

Op de foto ziet u een aantal manieren waarop metallic in de schoenen verwerkt is in sneakers, comfortschoenen, instappers en loafers.


Terug naar het overzicht
30729408-1800535689989658-5516087439543762944-n.jpg
Beoordeling door klanten: 8.7/10 - 86 beoordelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief