Blog    |    Nieuws    |    Contact

Over mulder schoenmode

Een begrip in ijsselstein en omstreken

Verrassende collectie, advies op maat en eigen reparatiespecialisten

We denken met u mee

Heeft u voetklachten? Wij denken graag met u mee over een oplossing. Zo zijn er diverse inlegzolen verkrijgbaar of kunnen we uw schoenen bijvoorbeeld in de breedte oprekken. Wanneer wij u niet zelf van dienst kunnen zijn, werken we samen met de beste partners op het gebied van reparatie, podotherapie en pedicure.

Online

Wij hebben de bewuste keuze gemaakt om geen webshop te openen, veel liever verwelkomen wij u persoonlijk, spreken u telefonisch en ook mailen kan altijd. En natuurlijk sturen wij uw schoenen op wanneer u dat beter uitkomt! Ieder seizoen presenteren we onze collectie zoveel als mogelijk op deze website en Facebook en delen leuke feitjes en nieuws. Zit er iets leuks voor u tussen of wilt u meer weten? Neem vooral even contact met ons op.

De vierde generatie

Mulder Schoenmode is al sinds 1924 een begrip in IJsselstein. Toen begon de vader van Ries Mulder namelijk een schoenenzaakje in de IJsselstraat. Sinds 1997 zijn we te vinden in de Utrechtsestraat, midden in het gezellige historische hart van IJsselstein. Inmiddels staat met Judith en Bart alweer de vierde generatie Mulder aan het roer.

Beoordeling door klanten: 8.7/10 - 86 beoordelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief